top of page
image1.png

Hyllie Hundcenter erbjuder dagisplats till din hund upp till fem dagar i veckan, måndag-fredag. Vi strävar efter att ge din familjemedlem en trivsam vardag med stimulans och socialisering bland andra hundar.

VÅRA DAGLIGA RUTINER
Hunden kan lämnas mellan 07:00-09:00 och hämtas mellan 15:00-18:00 (undantag fredagar då vi stänger 17:30). De får två rejäla lekstunder varje dag, en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Rastning, lek och aktivering sker i våra trivsamma rastgårdar i vacker utomhusmiljö. En annan viktig stund på dagen är siestan då alla hundarna vilar i sina tilldelade rum - som har inbyggda högtalare som spelar rogivande musik. Alla våra rum är anpassade för att eftersträva så hög trivselfaktor som möjligt. 

LUGN OCH HARMONISK MILJÖ
Vi strävar efter ett hunddagis med lugn och harmonisk miljö. För att varje individ ska trivas hos oss är det viktigt att hunden är van vid att umgås med andra hundar utan att visa minsta tecken på aggressivitet. Vi jobbar mot att alla hundar ska ha en trevlig dag medan husse och matte är på jobbet - därför gör vi vårt yttersta när det kommer till våra dagisgästers välmående.

MÅNADSKOSTNAD
Vi erbjuder bara heltidsplatser hos oss, priset är 3200 kronor/månad.

 

VARMT VÄLKOMNA PÅ BOKAD RUNDVISNING
Vi rekommenderar alltid att man bokar in en rundvisning innan det är dags för hunden att börja dagis. Då visar vi er runt i våra fina lokaler, berättar mer om våra dagliga rutiner samt bekantar oss med vår nya dagisgäst.

Ring oss gärna på (+46) 704 - 45 18 88 för mer information.

 

flouffy-wAP_IBPhn-4-unsplash.jpg
bottom of page