top of page
Sadie och Dobby.jpg

Hyllie Hundcenter

VAD KOSTAR EN DAGISPLATS?

Priset för en dagisplats är 3300 SEK / månad.

 

Vi erbjuder endast heltidsplatser, måndag till fredag - helgfria dagar. Man behöver inte lämna sin hund varje dag om inte behovet finns, men man betalar ändå samma summa varje månad. 

Hyllie Hundcenter är ett femstjärnigt hunddagis beläget i södra Malmö. Vårt mål är att ge din hund en så trivsam vardag som möjligt - med massor av aktivering och socialisering!

Balans i grupperna

Det är med stort engagemang vi matchar ihop hundarna med varandra för att alla ska trivas hos oss. Hundar är precis som vi - individer. Vissa fungerar och trivs bättre ihop än andra. 

 

Vårt mål är att skapa en god balans i grupperna - så att alla hundar trivs så bra som möjligt.

Hundarna umgås och delar rum med flera andra hundar  - endast i sin egen storlek. Vi tycker att detta är hela poängen med hunddagis och vårt motto är att ingen ska behöva vara ensam!

Utomhus.jpg
Rastgården.jpg

Vackra utemiljöer

Hundarna får minst två rejäla lekstunder utomhus varje dag kombinerat med några kortare kisse-pauser under dagen.

Vi har valt att prioritera stora inhägnade rasthagar så att alla hundar ska få sina behov tillgodosedda.

Här kan hundarna göra precis vad dom känner för - strosa runt i lugn & ro, leka med kompisarna eller varför inte sola sig på någon av våra platsbyggda solterrasser?

 

Helt underbart om ni frågar oss!

Lämning & hämtning

Hämtning och lämning sker under specifika tider för att minska stressnivån för hundarna. Alla hundar ska vara välrastade och gärna ha ätit en stabil frukost vid inlämning på morgonen.

Lämning: 07:00  - 09:00

Hämtning: 15:00 - 18:00 (15:00 - 17:30 på fredagar)

Förseningsavgift tillkommer vid hämtning efter stängning.

Ellie_edited.jpg

Ljusa & fräscha lokaler

När vi startade vårt hunddagis hade vi ett tydligt mål:

Det ska vara så likt en hemmiljö som möjligt!

När du kliver in i vårt hunddagis vill vi att du ska mötas av en ren och fräsch miljö. 

 

Varje rum har fönster och glasdörrar för maximalt ljusinsläpp, väggar ända upp i takhöjd för minskad ljudnivå samt inbyggda högtalare som spelar rogivande musik.

Lugnt & harmoniskt

Vi strävar efter ett hunddagis med lugn och harmonisk miljö. Vila är lika viktigt som aktivering, därför är det viktigt att alla hundar kan slappna av tillsammans med sina fyrbenta rumskompisar.

 

​Vi har valt att inreda hundrummen med sängar, fåtöljer, hundbäddar och massor av mysiga filtar hundarna kan bädda ner sig i. - en härlig ombonad känsla!

thumbnail_FullSizeRender_edited.jpg
Clinical Dog Examination_edited.jpg

Årlig vaccination

Vi kräver att alla våra dagisgäster vaccineras årligen. Detta för att minska smittspridning och i förebyggande syfte lindra en eventuell smitta. 

 

Vaccination kontrolleras i samband med inskrivning, då vi för journal när hunden börjar på dagis hos oss. Vaccin mot kennelhosta ska ges årligen och vi uppskattar att alla hundägare informerar personalen när ny vaccinering gjorts.

Smittsamma sjukdomar

Vi är väldigt noga med att inte ta emot sjuka hundar på vårt dagis. Minsta lilla symptom så som hosta, harklingar, kräkningar eller diarré vill vi att ni kontaktar oss via telefon, så att vi gemensamt kan komma överrens hur vi går tillväga.

Ibland är det svårt att avgöra om hunden bär på en smittsam sjukdom eller inte, därför rekommenderar vi alltid att ni rådfrågar vår välutbildade personal innan ni lämnar hunden på dagis.​

caring-for-a-sick-puppy-HERO.jpg

Rundvisning

Som första steg vill vi alltid att man kommer på en bokad rundvisning hos oss. Då tar man med sig hunden så att vi får bekanta oss lite med varandra.

 

På rundvisningen visar vi er runt i våra härliga lokaler. Därefter går vi upp i vår inomhuspark så att vi i lugn och ro kan gå igenom alla våra rutiner & policys.

 

Ring oss gärna för att boka in en rundvisning:

bottom of page