top of page
dogs-puppies-white-background-cubs-wallp
image1.png

Vi är ett härligt team bestående av sju glada och positiva själar som brinner för det vi gör

 -  att få arbeta med djur!

 

Det hela började år 2017 när Emma och Amanda, mor och dotter, började spåna på idén kring ett hunddagis i Malmö. Inte vilket hunddagis som helst - utan Sveriges första femstjärniga hunddagis!

 

Väl medvetna om att inte vara de första i hunddagis-branschen i Malmö, bestämde de sig att vara nytänkande och alldeles unika i sitt slag.

Kort därefter blev idén till verklighet - Hyllie Hundcenter slog upp portarna och påbörjade sin resa mot ett modernt, harmoniskt och trivsamt hunddagis med hundarnas behov i fokus.

Idag är vi ett team på sju personer, alla med mycket hunderfarenhet i bagaget. Vår största gemensamma nämnare är att vi alla brinner för det vi gör - att få spendera​ dagarna med våra underbara dagishundar.

 

För att ni ska få en bättre inblick i vår bakgrund så hoppar vi tillbaka till år 1997, det var nämligen då Emma Norman startade Näsets hund och katthotell i Höllviken som bedrevs i över 20 år. Det började som en dröm som gick i uppfyllselse och utvecklades under åren till ett alldeles underbart hotell för de fyrbenta familjemedlemmarna.

Redan då var visionen att erbjuda det där lilla extra för djuren, och även för djurägarna.

Emma, som är certifierad hundinstruktör (IMMI) har även haft uppfödning av Labrador Retriever i många år. Nu har hon däremot två långhåriga chihuahua tikar precis som dottern Amanda - mycket hund i litet format!

 

Innan Emma startade sin första verksamhet i Höllviken arbetade hon 6 år på en veterinärklinik, vilket resulterade i god erfarenhet av hundens sjukdomar. Detta är en extra trygghet för de hundägare som har sin hund på dagis hos oss. 

Vårt team på Hyllie Hundcenter består av 6 glada medarbetare: Emma, Amanda, Nathalie, Evelina, Nikki och Julia. Alla har mycket god hundvana och 4 utav oss är utbildade hunddagis-föreståndare samt inom förstahjälpen på hund.

Med denna enorma erfarenhet och kunskap kan Hyllie Hundcenter erbjuda precis vad din fyrbenta vän förtjänar - det absolut bästa!

image0.png
bottom of page